Kuinka löytää kotisi sisustustyyli

1 min. Home, Style
Find your home decor style.
How to find your home decor style
Henkilökohtainen tarina
En koskaan unohda hetkeä, jolloin tajusin, että kotini ei todellakaan kuvastanut persoonallisuuttani. Olin juuri muuttanut uuteen asuntoon, enkä tuntenut inspiraatiota yleisistä beigeistä seinistä ja yleisistä huonekaluista, jotka näyttivät täyttävän paikan jokaisen sentin.


Tyylini löytäminen
Tiesin tarvitsevani muutosta, mutta en ollut aivan varma mistä aloittaa.
Silloin päätin katsoa vaatekaappiani huolellisesti. Huomasin, että minulla oli paljon kirkkaita, värikkäitä kappaleita ja rakkaus rohkeisiin kuvioihin. Silloin tajusin, että henkilökohtainen tyylini oli paljon omalaatuisempi kuin olin alun perin luullut.


"Uskoin, että voidakseni elää "kauniisti", sen piti näyttää siltä, mitä näin Instagramissa. Ja tämä oli saanut minut tekemään suunnitteluvalintoja, jotka eivät heijastaneet persoonallisuuttani."

 

 

Desert White Cotton Rug, Beige, Off-White, Cream, IvoryInstagrammattava
Uskoin, että voidakseni elää "kauniisti", sen piti näyttää siltä, mitä näin Instagramissa. Ja tämä oli saanut minut tekemään suunnitteluvalintoja, jotka eivät heijastaneet persoonallisuuttani.

Kodin suunnittelu minä
Tällä uudella tiedolla kädessäni ryhdyin luomaan kodin, joka todella heijastaa persoonallisuuttani. Maalasin seinät syvän, täyteläisen punaiseksi ja täytin tilan värikkäillä taideteoksilla ja rohkeilla kuvioilla. Yhdistin myös yhdistelmän vintagea ja modernia kappaletta ja loin tilan, joka oli sekä ainutlaatuinen että yhtenäinen.Lavender Cotton Rug, Purple, Rag rug, design

Mikä on tyylisi?

Yritä kävellä kaapissasi. Mitä näet siellä roikkuvan? Oletko enemmän klassinen, tyylikäs pukeutuja vai haluatko elää mieluummin villin puolella kukkaisten kappaleiden kanssa? Muotivalintasi voivat olla loistava osoitus henkilökohtaisesta tyylistäsi, joten käytä niitä kotisi sisustusmatkasi lähtökohtana.


Katso mitä sinulla on

Katso seuraavaksi hyvin nykyinen kotisi. Mitä kappaleita sinulla jo on, joita vain ihailet? Onko kokoelmasi täynnä vintage-aarteita vai pidätkö enemmän puhtaista, moderneista linjoista? Jo rakastamiesi tyylien tunnistaminen antaa sinulle hyvän käsityksen siitä, mitä voit sisällyttää enemmän sisustukseen.


Mikä saa sinut tikittymään?

Nyt on aika kerätä inspiraatiota! Selaa sisustuslehtiä, selaa Pinterestiä ja selaa suosikkisisustusblogiasi. Tallenna kuvia huoneista ja esineistä, jotka saavat sydämesi lyömään, ja yritä tunnistaa niiden väliset yhteiset säikeet. Huomaatko tietyn väripaletin tai huonekalutyylin, joka todella puhuttelee sinua? Käytä näitä tietoja sisustustyylisi määrittelemiseen.

 

Cotton Rug, Yellow, Modern, Lemon, Pastel Yellow

 

Tee siitä omasi

Toivottavasti tämä toimii yhtä hyvin sinulle kuin minulle. Kun tiedät tyylisi, olet hyvällä tiellä luomaan kodin, joka todella heijastaa persoonallisuuttasi.

 

Hyvää sisustelua, en malta odottaa, että näen sinut seuraavassa artikkelissa!

 

Rakkaus, Anna

Takaisin blogiin

Anna

Anna is an avid lover of all things home decor. She has a keen eye for detail and a passion for creating warm, inviting spaces that are both stylish and functional.